Έλλειψη φωτισμού στα Κολύμπια

Εδώ και δύο χρόνια έχουν που διαμαρτύρονται επιχειρηματίες και περίοικοι για την έλλειψη φωτισμού σε ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία στην περιοχή των Κολυμπίων, ωστόσο ουδείς έχει επιδείξει ενδιαφέρον!

Όπως λένε στη «Ρ», πρόκειται για τον δρόμο περίπου εκατό μέτρα από το ποτάμι, από το μέσο του ξενοδοχείου «Myrina» μέχρι και τη «Μικρή Πόλη», στον οποίο έχουν χαλάσει τα φώτα και όσο περνάει ο καιρός…χαλάνε και άλλα!
Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που ο συγκεκριμένος δρόμος το περνάει…σε συσκότιση αλλά δεν φαίνεται…να συγκινείται κανείς από τους αρμοδίους.

Εν τω μεταξύ, στην περιοχή εκείνη βρίσκονται αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες, και από τον συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται περίπου 2500-3000 τουρίστες ημερησίως! Μάλιστα, τις βραδινές ώρες, αρκετοί χρησιμοποιούν τα κινητά τους για…αυτοσχέδιο φωτισμό ώστε να μπορέσουν να πάνε μέχρι το ξενοδοχείο τους αφού από τον συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται αρκετά μοτοποδήλατα και αυτοκίνητα.

Το πρώτιστο θέμα, βεβαίως, είναι η ασφάλεια των  διερχομένων, τουριστών αλλά και ντόπιων, αλλά υπάρχει και εκείνο της εικόνας που παρουσιάζουμε σε μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές του νησιού…