Βραδινό τεστ στην Κω για Ιάλυσο

Τελικά για λόγους που δεν θέλησαν οι δυο πλευρές να δημοσιοποιηθούν, ματαιώθηκε το φιλικό που κλείσθηκε από τις δυο πλευρές. Απόλλων Καλυθιών και Ιάλυσος θα δώσουν αγωνιστικό φιλικό μελλοντικά πλέον, καθώς τα χρονικά περιθώρια για να συμβεί κάτι τέτοιο και με αφορμή το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων και της Γ΄Εθνικής, αλλά και της Α΄Κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται η ομάδα των Καλυθιών που θα ξεκινήσουν εντός ολίγων ημερών, έχουν πλέον στενέψει. 

Ο Ιάλυσος προπονήθηκε χθες κανονικά στον Θεολόγο κι ο Μάρκος Στεφανίδης ήδη έχει ξεκινήσει να ρίχνει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει την φετινή περίοδο στο παιχνίδι της η ομάδα του, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του. 

Οι “ερυθροκίτρινοι” παίζουν σήμερα το βράδυ στο γήπεδο του Πυλίου στην Κω, ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουν στις 21.45 την δυνατή ομάδα του ΔΙΑ, ο οποίος δίνει σημαντικό ματς την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας και προετοιμάζεται ιδιαίτερα για τον σκοπό αυτό. 

Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη,  αναχωρεί σήμερα το πρωί για το νησί του Ιπποκράτη, θα δώσει το βράδυ το παιχνίδι και θα επιστρέψει τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο κόουτς του Ιάλυσου θα πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα χρησιμοποιήσει  ανάλογα.

Εκτός αγώνα θα είναι και σήμερα ο Γιώργος Δελαπόρτας, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων εξαιτίας του προβλήματος που του προέκυψε στους κοιλιακούς.

Στον μεταγραφικό τομέα πάντως αν συμβεί κάτι στο “στρατόπεδο” του Ιάλυσου από δω και πέρα θα πρόκειται μόνο για εξαιρετική περίπτωση.