Επιβλητικός ο Κλεάνθης απέναντι στον ΑΕΡΑ

Βαριά φιλική ήττα γνώρισε προχθες από τον Κλεάνθη ο ΑΕΡΑ. Ηττήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο με 4-0 από την πολύ πιο έτοιμη και ομοιογενή ομάδα του Ανδρέα Σταύρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν με τον Γιάννη Γιαλιτάκη στην σύνθεση τους, ο οποίος  είναι 24χρονών και αγωνιζόταν στην επίθεση του Ατσαλένιου στη Γ΄ Εθνική. Ο Γιαλιτάκης έρχεται στο νησί μας με καλές συστάσεις, καθώς έχει αγωνισθεί ακόμα στον Γιούχτα και την Δόξα Γαλιάς. Ο ΑΕΡΑ μάλιστα τον ανακοίνωσε αμέσως μετά την λήξη του φιλικού με τον Κλεάνθη. 

Στο α΄ μέρος ο Κλεάνθης ήταν καλύτερος και είχε και την ουσία στο παιχνίδι του προηγούμενος φυσικά με 1-0 με το γκολ του Παπακωσταντίνου. 

Ο ΑΕΡΑ από την πλευρά του έδειξε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά στην προετοιμασία του, ενώ πρέπει να σημειωθεί πώς αγωνιζόταν και με βασικές ελλείψεις. Απουσίαζαν για διάφορους λόγους  οι Πλύγκος, Φιάμπολης και Μασάδο  αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ελαφρυντικό αφού η ομάδα έδειξε πως χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση, όντας απογοητευτική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στο β΄ μέρος δεν άλλαξε κάτι. Ο ΑΕΡΑ συνέχισε να είναι απογοητευτικός ενώ οι παίκτες του Κλεάνθη κράτησαν και τον έλεγχο αλλά και τα ηνία του αγώνα διευρύνοντας το σκορ.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα 
2΄Ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπαούρη έφυγε λίγο άουτ.
6΄Από κόρνερ του Ατσίδη η κεφαλιά του Χαριτάκη έφυγε λίγο άουτ. 
17΄Από σέντρα του Μπάρτζου το μονοκόμματο του Γιαλυτάκη έφυγε άουτ. 
20΄Ο Μπαούρης έβγαλε την κάθετη στον Παπακωσταντίνου κι αυτός με πλασέ σημείωσε το 0-1 
Στο 22΄ και το 35΄ο Σαμολαδάς εξουδετέρωσε σουτ των Γιαλυτάκη και Νικολή αντίστοιχα. 
46΄Από λάθος του Κασιώτη ο Ατσίδης με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2 
68΄Δυνατό σουτ του Μπερετούλη έδιωξε ο Κοντογεωργάκης σε κόρνερ
72΄Από κάθετη του Βουτσινά ο Μπαούρης από κοντά σημείωσε το 0-3 
87΄Από λάθος του Πέρρου αυτή τη φορά ο Ραμάι σε κενή εστία σημείωσε το τελικό 0-4
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Καραγιάννης, Σταυρούλιας, Ζαρίδας.

Οι ομάδες:
ΑΕΡΑ: Καραγιάννης, Γιαννακάκης, Κασιώτης, Αμπαζάι, Μπάρτζος, Ζάχαρης, Γαϊτάνος, Γιαλυτάκης, Νικολής, Καλογήρου, Γιορδαμνής. Αγωνίσθηκαν ακόμα οι Στεφανής, Κωσταντινίδης, Καραγιάννης, Κοντογεωργάκης, Πέρρος. 
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Σαρίκος, Σιέχ, Χατζηκυριάκος, Ατσίδης, Κρομμύδας, Μπαούρης, Μπερετούλης, Βουτσινάς, Παπακωσταντίνου, Χαριτάκης. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίσθηκαν ακόμα οι Κορκίδας, Θεοδοσίου, Σαϊτης Χ., Σαϊτης Σ., Αρίφης, Φούσα, Ανδρέου και Ραμάι. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ 
Μετά την λήξη του αγώνα ο ΑΕΡΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Γιαλιτάκη:
«Το ΔΣ του ΑΕΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαλιτάκη από τον ΠΟ Ατσαλένιου. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».