Συνέχεια στις καλές παρουσίες ο Φοίβος

Με ακόμη μια καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε άλλη μια παρουσία του Φοίβου σε φιλική αναμέτρηση. Χθες στο γήπεδο Κρεμαστής υποδέχθηκε τον Κλεόβουλο και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε με 2-1.

Το τελικό σκορ, σίγουρα φαντάζει φτωχό, καθώς οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη, πλην των δύο γκολ, είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα.
Αυτό όμως που κρατάει ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» είναι η καλή παρουσία των παικτών του, αν και στη σύνθεση της η ομάδα είχε χθες έξι ελλείψεις.

Εκτός από τους τραυματίες, Γαργάλη, Νικήτα και Τερζίου, δεν αγωνίσθηκαν οι Παϊζάνος και Νίκος Ορφανίδης, που προτιμήθηκε να προφυλαχθούν, καθώς έδειξαν καταπονημένοι μετά και το φιλικό της Πέμπτης με τον Κλεάνθη, ενώ δεν έπαιξε και ο Αρφαράς που θα μπει στην ομάδα από βδομάδας.
Στο χθεσινό παιχνίδι τώρα, οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο μέρος. 

Αυτή τους η κυριαρχία είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούν με 2-0. Συγκεκριμένα στο 14’ μετά από πάσα του Πατσίλη από πλάγια, ο Τζελάι με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0, ενώ στο 19’, Γκινής, Ταφάνι και Χατζησάββας συνδυάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να κάνει με σουτ το 2-0.

Το σκορ παρά τις ευκαιρίες που ακολούθησαν, παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Σάββας Ορφανίδης πραγματοποίησε όλες τις αλλαγές που είχε στη διάθεσή του, χρησιμοποιώντας όλους τους νεαρούς παίκτες της ομάδας του. Παρ’ όλα αυτά και πάλι δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο γκολ, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. 
Ωστόσο ο Κλεόβουλος εκμεταλλεύθηκε μια από τις λιγοστές του ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι και με σουτ του Τσάτσιου, μείωσε σε 2-1.

Ο Δημήτρης Δογιάμας είχε κι αυτός αρκετές ελλείψεις, καθώς ακόμη κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του δεν έχουν μπει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ πάλι κάποοι αποσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους.
Στο παιχνίδι βρέθηκε το διαιτητικό «τρίο» των Πατσιόπουλου, Βούλγαρη, Μοσχάτου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Φοίβος: Μιχαλάκης, Παπασταμάτης, Θεοδιοσίου, Καραγεωργίου, Ταφάνι, Τζελάι, Μπάρδης, Κουδούνης, Χατζησάββας, Πατσίλης, Γκινής. Έπαιξαν και οι Γκαγκότζης, Μπούτσκα, Λαός, Στελλάς, Τσόκας, Πεταυράκης.
Κλεόβουλος: Μήλιος, Γιαννιού, Γιατσιάτσιος, Μπαϊρακτάρης, Χαμιτάι, Κουκουτσέλας, Μαριεττάκης, Ταγκάεφ, Ευαγγελίδης, Κολιοκώστας, Χατζηνικόλας. Έπαιξαν και οι Τσελεπίδης, Χρυσανθής, Τσάτσιος, Γανωτάκης