Πλήρης για την πρώτη αποστολή ο Κολοσσός H Hotels

 Μακριά από τη βάση του θα βρίσκεται από την Τρίτη και για δεκαπέντε μέρες ο Κολοσσός H Hotels ο οποίος την Τρίτη αναχωρεί για Καρδίτσα όπου θα πραγματοποιήσει το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας του, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και πέντε φιλικά «τεστ».

Οι «θαλασσί» είναι πλήρεις για την πρώτη φετινή τους αποστολή καθώς την Παρασκευή ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Άιβαν Άσκα. Πλέον, ο Νίκος Βετούλας δεν έχει άλλες απουσίες στις προπονήσεις και θα έχει στη διάθεσή του όλα του τα «εργαλεία» εν όψει φιλικών.

Η αρχή είναι προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο (8/9) με αντίπαλο τον Ερμή Αγιάς Λάρισας, ομάδα της Α2 εθνικής κατηγορίας, στην οποία αγωνίζεται κι ένας πρώην «θαλασσί», ο Νέστορας Κόμματος, ενώ στις 11 του μήνα θ’ ακολουθήσει το φιλικό με την Καρδίτσα, επίσης ομάδα της Α2.

Τα πιο δυνατά «τεστ» ετοιμότητας θα ξεκινήσουν μετά από δέκα ημέρες. Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Κολοσσός H Hotels θα παίξει με τον Άρη ενώ θα αναχωρήσει από την Καρδίτσα δύο 24ωρα αργότερα προκειμένου να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για το τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης» που διοργανώνει για 28η χρονιά ο Σύνδεσμος Διαιτητών της συμπρωτεύουσας. Στις 18 και 19 του μήνα θ’ αντιμετωπίσει δύο εκ των ΠΑΟΚ, Ρεθύμνου και Προμηθέα Πάτρας.
Η επιστροφή στη Ρόδο υπολογίζεται στις 20 Σεπτεμβρίου.