Και τρίτη ομάδα στην Κάλυμνο

Εκτός από την ΕΑΚΑ και την Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA) στην Κάλυμνο θα λειτουργήσει από φέτος και τρίτο σωματείο το οποίο ιδρύθηκε προ ημερών και φέρει την ονομασία «Φιλαθλητικός Καλύμνου».

«Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΌΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.
Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ είναι ένας νέος αθλητικός σύλλογος με σκοπό να δώσει κίνητρα και δυνατότητες, μέσα από τα προγράμματά του, σε ολοένα και περισσότερα παιδιά ν’ ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να γνωρίσουν από κοντά τις αξίες του.

Το σημαντικότερο κομμάτι αυτό της διαπαιδαγώγησης, της δημιουργίας σωστών αθλητικών ιδανικών και τη γνωριμία των παιδιών με τον αθλητισμό αναλαμβάνουν οι προπονητές μας, πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα μπάσκετ, με γνώσεις, εμπειρία και προπαντός αγάπη για τα παιδιά και την προπονητική.
Η ομάδα μας συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες για όλα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών και τις ανάγκες τους στην άθληση.
Στο ξεκίνημά μας ενεργοποιούμε άμεσα τα παρακάτω δύο προγράμματα:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ολιγομελή τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων, για αγόρια και κορίτσια από 5 ετών.
Κατάρτιση στην τεχνική, τακτική, εκμάθηση των κανονισμών του μπάσκετ, βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παιδιών.
Παιχνίδι – Διαπαιδαγώγηση – Πειθαρχία – Ψυχαγωγία.
KIDS ACTIVITIES – FITNESS

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα άθλησης για τους μικρούς μας φίλους όπου με παιγνιώδη μορφή γνωρίζουν τα σπορ αποκτούν τα οφέλη της άθλησης και χαίρονται το παιχνίδι!
Στο τμήμα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 4 ετών!
Πληροφορίες – Εγγραφές: Δευτέρα –Παρασκευή 5-7 μμ. κ .Χαντσαρίδης Δ.
Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου.
To Δ.Σ.».