Έκθεση φωτογραφίας στο Κατάλυμα της Γαλλίας

Η Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου “C.Ro.P.” και ο Δήμος Ρόδου - ΔΟΠΑΡ  παρουσιάζουν τη δουλειά  10 νέων μελών,  της περιόδου 2017-2018 με θέμα  «Η πόλη μου».

Δέκα νέοι φωτογράφοι αποτυπώνουν  μέσα από την προσωπική τους ματιά το πώς βλέπουν την πόλη που βιώνουν.  

Πέρα από την κυριολεκτική αποτύπωση του τόπου και του χώρου οι δημιουργοί φανερώνουν  τα συναισθήματα που νιώθουν όταν ακούνε για την πόλη τους, τα βιώματα, τις αναμνήσεις, τα όνειρά τους και συνάμα καλούνται να  αναδείξουν τα δυνατά στοιχεία της πόλης και της περιοχής τους και τη σχέση τους με αυτά (φυσικό περιβάλλον, τοπική ιστορία, μετακίνηση, πολιτισμός, ψυχαγωγία κ.λπ).   

Το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής προσπάθειας θα εκτεθεί στο φιλόξενο χώρο του Καταλύματος της Γαλλίας από τις 8 Σεπτεμβρίου έως τις 15 του μήνα επί της οδού Ιπποτών στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ώρες λειτουργίας 9:00-13:00 & 17:00-21:00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την  Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:00.    

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω ερασιτέχνες φωτογράφοι:
Δώρα Αναστασιάδη
Κική Αυγουστάκη
Ειρήνη Ζαράνη
Εμμανουήλ Καραγιάννης
Δήμητρα Κεφαλά
Καίτη Κούκουρου
Μιχάλης Λοϊζος
Βούλα Σκαλίδη
Ελένη Σταυριά
Άννα Τσιμέτα.

Με αφορμή το θέμα της έκθεσης, η Λέσχη προβάλλει μέρος της ομαδικής δουλειάς των μελών της, εκθέτοντας  επιλεγμένες φωτογραφίες από την κάλυψη των αγωνισμάτων του Μαραθωνίου Ρόδου.
Συνδιοργάνωση:  Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου “C.Ro.P.”,  Δήμος Ρόδου - ΔΟΠΑΡ, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με την ευγενική υποστήριξη του  Γαλλικού Προξενείου Ρόδου.
Επιμέλεια έκθεσης: Παναγιώτης Σκούλουκας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Φίλιππος Φιλίππου
Ο Γεν. Γραμματέας
Σταύρος Βαρώνος