Οι λεπτομέρειες  της προετοιμασίας του «Ροδίων»

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία για το «Ροδίων Αθλησις», που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας των ανδρών στο βόλεϊ.

Ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Γκολίτσης, αναμένεται αύριο Τετάρτη στο νησί μας, προκειμένου να έχει τις τελευταίες επαφές με παίκτες της ομάδας του, δίνοντας την κατεύθυνση σε κάθε έναν ξεχωριστά.
Παράλληλα θα οργανώσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τελευταίες λεπτομέρειες της έναρξης της προετοιμασίας, που έχει οριστεί για τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου .

Όπως έγινε γνωστό, ο κόουτς θα συναντηθεί με τους παίκτες του την Πέμπτη και την Παρασκευή, θέλοντας να συζητήσει μαζί τους κάποια ακόμα πράγματα οργανωτικά που αφορούν την ομάδα , ούτως ώστε να ξεκινήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προετοιμασία την ερχόμενη Δευτέρα.
Σε ό,τι αφορά το τουρνουά δεν έχει ακόμα πάρει το «Ροδίων» τις απαντήσεις από τον Ηρακλή, τον Φοίνικα Σύρου και την ΑΕΚ, για την συμμετοχή τους σε αυτό του νησιού μας, ενώ, δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες της διεξαγωγής του. Κάτι τέτοιο, ίσως να γίνει μέσα στην εβδομάδα, οπότε και θα προχωρήσει καλύτερα ο προγραμματισμός της προετοιμασίας