Κορυφαία αυτοκίνητα  στη Ρόδο

Από την Παρασκευή 14 ως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, το Speed Sector διοργανώνει στη Ρόδο μια μοναδική εκδήλωση με αφορμή το αυτοκίνητο και πυρήνα όπως πάντα τον άνθρωπο. Έτσι, μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου θα βρίσκονται στο νησί μας.

Τριάντα πανέμορφα, πανίσχυρα εξωτικά super cars υπόσχονται να προσφέρουν στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού δυνατά συναισθήματα, εικόνες και ήχους σπάνιας ομορφιάς.
Να μεταδώσουν την αγάπη για την αυτοκίνηση, να τιμήσουν την αγωνιστική ιστορία της Ρόδου στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να διαδώσουν το μήνυμα της οδικής ασφάλειας.

Η παρέα των μελών του Speed Sector έρχεται να πάρει και να δώσει αίγλη αλλά και θετική ενέργεια στη φιλόξενη πόλη μας αφού το event είναι μία συνδιοργάνωση του με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου, το Εμπορικό Επιμελητήριο και τον ΔΟΠΑΡ.
Αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά, την ιστορία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες, στόχος της επίσκεψης του Speed Sector είναι να προβληθεί περαιτέρω το νησί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός.

Στη διάρκεια του τριημέρου οι λάτρεις του αυτοκινήτου θα συναντήσουν τις σπάνιες Ferrari, Porsche και Lamborghini μεταξύ άλλων υπέροχων αυτοκινήτων στη μαγευτική διαδρομή που οδηγεί στη Λίνδο ή σε ορισμένα από τα μοναδικά αξιοθέατα του νησιού, στο κέντρο της πόλης, σε ένα από τα πιο hot Cars & Coffee events της Ευρώπης, αλλά και στην Παλιά Πόλη.
Συγκεκριμένα, η εκδήλωση την Παρασκευή θα κινηθεί στην περιοχή της Λίνδου. Το πρωί του Σαββάτου η παρέα του Speed Sector θα επισκεφθεί τις Πηγές Καλλιθέας, ενώ το απόγευμα (18.30) η πλατεία του Δημαρχείου θα φιλοξενήσει το Cars & Coffee Event.

Το πρωί της Κυριακής (11.00), το Festival of Speed, με αφετηρία το Δημαρχείο και πάλι, θα κινηθεί σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή περιμετρικά των τειχών της Παλιάς Πόλης.