Έτοιμος για επιστροφή ο άνθρωπος-γκολ

Το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του, Αλέκο Κακλαμάνο, θα έχει τη χαρά να υποδεχθεί, εντός των επόμενων ημερών, ο προπονητής του Κλεόβουλου, Δημήτρης Δογιάμας. Ο πολύπειρος επιθετικός βρισκόταν τις τελευταίας εβδομάδες εκτός Ρόδου και στη Λίνδο περιμένουν την επιστροφή του πώς και πώς, με την προσδοκία να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ. Λογικά, ο Αλέκος Κακλαμάνος δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, βοηθούμενος από την  εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του. 

Πέρα από την επιστροφή του «κανονιέρη» της ομάδας, οι Λίνδιοι περιμένουν τα νεότερα από τον Γιώργο Τσιάτσο. Ο βορειοελλαδίτης μεσοεπιθετικός παρακολουθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας, έδωσε το παρών στο πρόσφατο φιλικό του Κλεόβουλου με τον Φοίβο και θα αποκτηθεί, εφόσον αποφασίσει να παραμείνει στη Ρόδο μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν. 

Η εβδομάδα, η οποία ξεκίνησε χθες με προπόνηση, θα κλείσει το Σάββατο με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΡΑ. Το ερώτημα είναι αν μέχρι τότε προλάβει να συνέλθει ο Μιχάλης Τσελεπίδης, ο οποίος πονάει στη μέση.