Κολοσσός H Hotels: Φεύγει από τη βάση του…

Μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας στο Βενετόκλειο, αναχωρεί σήμερα για Αθήνα και στη συνέχεια για Καρδίτσα, η ομάδα του Κολοσσού H Hotels. Οι «θαλασσί» θα παραμείνουν εκτός Ρόδου για 15 ημέρες, καθώς σ’ αυτό το διάστημα θα δώσουν και πέντε φιλικά παιχνίδια.

Ο  κόουτς του Κολοσσού, Νίκος Βετούλας θα έχει μαζί όλους τους παίκτες του, καθώς ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο τελευταίος (Άσκα) την προηγούμενη Παρασκευή.

Το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών θα ξεκινήσει το Σάββατο (8/9) με αντίπαλο τον Ερμή Αγιάς Λάρισας, ομάδα της Α2 εθνικής κατηγορίας, στην οποία αγωνίζεται κι ένας πρώην «θαλασσί», ο Νέστορας Κόμματος, ενώ στις 11 του μήνα θ’ ακολουθήσει το φιλικό με την Καρδίτσα, επίσης ομάδα της Α2.

Τα πιο δυνατά «τεστ» ετοιμότητας θα ξεκινήσουν μετά από δέκα ημέρες. Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Κολοσσός H Hotels θα παίξει με τον Άρη ενώ θα αναχωρήσει από την Καρδίτσα δύο 24ωρα αργότερα προκειμένου να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για το τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης» που διοργανώνει για 28η χρονιά ο Σύνδεσμος Διαιτητών της συμπρωτεύουσας. Στις 18 και 19 του μήνα θ’ αντιμετωπίσει δύο εκ των ΠΑΟΚ, Ρεθύμνου και Προμηθέα Πάτρας.
Η επιστροφή στη Ρόδο υπολογίζεται στις 20 Σεπτεμβρίου.