Ταλαιπωρία λόγω γηπεδικού για τον Άρη

 Στο γήπεδο της Αρχίπολης μεταφέρθηκε, θέλοντας και μη, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη, καθώς σε αυτό του Αρχαγγέλου εκτελούνται εργασίες βελτίωσης του ποτιστικού συστήματος του αγωνιστικού χώρου. Οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν πως το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σταματήσουν να ταλαιπωρούνται αναζητώντας εγκαταστάσεις για τις ανάγκες των προπονήσεών τους, όπως και ότι έστω και την ύστατη ώρα, θα βρεθεί γήπεδο που θα φιλοξενήσει το, προγραμματισμένο για αύριο, φιλικό παιχνίδι τους με την Κατταβιά.        

Στέκι στην Παναγιά Τσαμπίκα
  Από σήμερα το απόγευμα θα αρχίσει να λειτουργεί, στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Παναγιάς Τσαμπίκας, το στέκι του Άρη. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλο τον κόσμο να το επισκεφθεί, προκειμένου να απολαύσει παραδοσιακό σουβλάκι, στηρίζοντας την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων».

Συλλυπητήρια για τον  Παναγιώτη Χούλλη
Tην οδύνη της για τον χαμό του Παναγιώτη Χούλλη, ενός ιδιαίτερα αγαπητού νέου ανθρώπου στην τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Άρη:  
 «Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον αδόκητο χαμό του συντοπίτη μας, Παναγιώτη Χούλλη. Δυστυχώς, ακόμα ένα νέο παιδί της κοινωνίας του Αρχαγγέλου μας άφησε για τη γειτονιά των αγγέλων. Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για το χαμόγελο του και τη θετική ενέργεια που τον περιέλουζε. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τη θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».