Νέο φιλικό αύριο για τον «γηραιό»

Εντατικά συνεχίζει την προετοιμασία του ο Διαγόρας  στο Δημ. Στάδιο και στο Ενωσιακό γήπεδο. Οι «κυανέρυθροι» δουλεύουν σκληρά, στην προσπάθεια τους να παρουσιάσουν ένα σπουδαίο και ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με στόχο να κατακτήσουν τον τίτλο και να ανεβούν στην Football League, μέσα από τους αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν.

Το καλό για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είναι πώς δεν αντιμετωπίζουν κανένα άλλο πρόβλημα πέρα από τον τραυματισμό του Ντουαλά στο δάχτυλο του χεριού του. 

Όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που είναι ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πώς το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί οι παίκτες πήγαν στο γυμναστήριο και το απόγευμα γυμνάσθηκαν κανονικά . Το πρόγραμμα και των δυο προπονήσεων, επιμελήθηκε ο Νίκος Μαντικός, καθώς ο Νίκος Παντέλης απουσίασε για επαγγελματικούς λόγους χθες στην Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα. 

Η επόμενη φιλική συνάντηση πάντως, έχει ορισθεί στο Δημ. Στάδιο για αύριο Τετάρτη. Ο Διαγόρας θα φιλοξενήσει στις 17.45 στο γήπεδο της πόλης μας τον δυνατό φέτος Ηρακλή Μαριτσών  κι η τεχνική του ηγεσία έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει και πάλι όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της.