Σε αναζήτηση φιλικού αντιπάλου

Τελικά ο Ιάλυσος δεν μπόρεσε να πάει την Κυριακή στην Κω και να δώσει το φιλικό του με την δυνατή εκεί ομάδα του ΔΙΑ. Κι αυτό γιατί άλλαξαν τα δρομολόγια των πλοίων και η Blue Star είχε αναχώρηση από το νησί μας στις 20.00, γεγονός που δεν επέτρεπε στην ομάδα του Ιάλυσου να βρίσκεται στις 21.45 στο γήπεδο του Πυλίου για το φιλικό. 

Οι παίκτες του Μάρκου Στεφανίδη έχασαν ένα δυνατό φιλικό και μάλιστα μακριά από το γήπεδο τους, ωστόσο βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή, όντας «φορτωμένοι» από τις συνεχείς προπονήσεις προετοιμασίας και τα φιλικά. 

Οι ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν, αλλά μπήκαν ξανά από χθες στις προπονήσεις ενώ από Διοικητικής πλευράς, μεθοδεύεται η διεξαγωγή ενός φιλικού στο νησί μας. 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν αποκλείεται το ερχόμενο Σάββατο να γίνει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φοίβο, ο οποίος αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική και ακολουθεί αυτή την εποχή τον ίδιο δρόμο. Λεπτομέρειες για το γήπεδο αλλά και την ώρα διεξαγωγής, θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. 

Στο μεταξύ οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Χθες οι «ερυθροκίτρινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. 
Ο Μάρκος Στεφανίδης πρέπει να σημειωθεί, πώς δεν αντιμετωπίζει κανένα ουσιαστικά πρόβλημα παρά μόνο αυτό του τραυματισμού του Γιώργου Δελαπόρτα ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.