Καλή εμφάνιση από τη Βικτώρια Παπαδοπούλου

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι αγώνες του 3ου E1 τουρνουά τένις με τη συμμετοχή  300 αθλητών-αθλητριών, για τις ηλικίες 12, 14 και 16 ετών, που έγιναν από τον Όμιλο  Αντισφαίρισης  Πτολεμαΐδας.

Οι πολύ καλές, νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, τα δέκα γήπεδα green set, από τα οποία τα δύο κλειστά, η εξαιρετική διοργάνωση χωρίς καμία καθυστέρηση στους αγώνες και η άριστη φιλοξενία από τους οικοδεσπότες, άφησαν ευχαριστημένους τους αθλητές, γονείς και συνοδούς.

Όλοι τους έφυγαν ευχαριστημένοι, νικητές και ηττημένοι, με την επιθυμία να γίνονται περισσότεροι αγώνες σε αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις  και να επισκέπτονται συχνότερα την πόλη της Πτολεμαΐδας.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η αθλήτρια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, Βικτώρια Παπαδόπουλου, καθώς έφθασε στον ημιτελικό της ομολογουμένως υψηλού επιπέδου διοργάνωσης.

Σε μια περίοδο που ο Ροδιακός Όμιλος ετοιμάζεται για το τριεθνές και το παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών, η Ρόδια αθλήτρια εκπροσώπησε επάξια το νησί υπενθυμίζοντας σε όλους πως, παρά τις δυσκολίες, το ταλέντο δεν λείπει.

Στις 13 Σεπτεμβρίου η Βικτώρια Παπαδοπούλου θα αγωνιστεί στην τριεθνή συνάντηση με αντιπάλους απ’ όλη την Ελλάδα, τα Σκόπια και την Τουρκία ενώ την 1η του Οκτώβρη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 18 «ITF JUNIOR RHODES TENNIS CUP» έχοντας απέναντί της αθλήτριες από αρκετές χώρες, που αγωνίζονται να γίνουν επαγγελματίες.