Γνώση στα παιδιά του προσφέρει ο Διγενής

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για τη ζωή και την εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή είναι η διατροφή του, με τη διοίκηση του Διγενή να αποφασίζει να εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις τόσο τα παιδιά της ακαδημίας του, όσο και τους γονείς τους.

Οι Κοσκινιάτες διοργανώνουν, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στο Mike’s Bar επί της λεωφόρου Καλλιθέας στα Κοσκινού (απέναντι από το ξενοδοχείο Kallithea Sun), ημερίδα με θέμα τη διατροφή στο ποδόσφαιρο, με ομιλητή τον γνωστό διατροφολόγο Μανώλη Μοράρη.

Με τις γνωστές τρεις απουσίες
Χωρίς τους Κώτη, Μοσκιού και Νίκα, οι οποίοι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις σε ώρες που καθιστούν απαγορευτική τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις, συνεχίζεται η προετοιμασία του Διγενή. Οι τελευταίοι δύο αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Σάσα Γιόνοβιτς στις αρχές Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει πως θα χάσουν τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ ο πρώτος αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα εντός της επόμενης εβδομάδας.

Σημειώνεται, πως εδώ και λίγες μέρες συμμετέχει στην προετοιμασία ο Αντώνης Κετσές, ο οποίος θα παραμείνει στον Διγενή για δεύτερη χρονιά, ως δανεικός από τον Διαγόρα.

Τέλος, τον Διαγόρα Βατίου θα υποδεχθούν την προσεχή Παρασκευή στις 5 το απόγευμα οι Κοσκινιάτες στο πλαίσιο ενός ακόμα φιλικού τεστ.