Στην τελική ευθεία ο Ιάλυσος

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιάλυσου , εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στο οποίο θα συμμετάσχει και φέτος και μάλιστα με μεγαλεπήβολους στόχους, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Football League.

Ο Μάρκος Στεφανίδης γυμνάζει καθημερινά τους παίκτες του, έχοντας μάλιστα και χθες διπλή προπόνηση στο πρόγραμμα του. Το πρωί οι παίκτες του Ιάλυσου έκαναν ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και το απόγευμα προπονήθηκαν σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς. 

Μοναδικό πρόβλημα για τον ίδιο και την ομάδα οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του Γιώργου Δελαπόρτα, που ανάγκασαν τον παίκτη να ακολουθεί ακόμα και σήμερα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εντείνει τις προσπάθειες του για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα (όποτε κι αν γίνει αυτή), αλλά θεωρείται δύσκολο να προλάβει την πρώτη επίσημη σέντρα . 

Όπως έγινε γνωστό πάντως, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει σε εντατικούς ρυθμούς  περίπου σε μία εβδομάδα. Αυτό που επιθυμούν οι πάντες, είναι να αποθεραπευτεί από το πρόβλημα του πολύ σύντομα κι ο παίκτης να τεθεί πλέον στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα σε επίπεδο απόδοσης, αλλά και αγωνιστικότητας. 

Από πλευράς φιλικού ο Ιάλυσος θα πάει το Σάββατο στην Κρεμαστή να δώσει το παιχνίδι κόντρα στον Φοίβο στις 5 μ.μ.