Επιστολή διαμαρτυρίας του Φιλ. Ζαννετίδη για την καθυστέρηση στην διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων συγκομιδής

Επιστολή με εξαιρετικά επείγον χαρακτήρα προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη, απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Φιλήμονας Ζαννετίδης, στην οποία εκφράζει την διαμαρτυρία του για την καθυστέρηση στην διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων συγκομιδής.

Ο αντιπεριφερειάρχης επισημαίνει ότι ενώ υπήρξαν διαβεβαιώσεις πως θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων συγκομιδής από την 1η Σεπτεμβρίου, μέχρι και σήμερα αυτό δεν έχει γίνει. Οι παραγωγοί βρίσκονται σε απόγνωση καθώς η καθυστέρηση έχει ως αποτέλεσμα την σημαντική υποβάθμιση της παραγωγής τους, αφού το απόσταγμα θα είναι κακής ποιότητας.

Ο κ. Ζαννετίδης, επικαλείται προηγούμενο έγγραφο με ημερομηνία 17 Αυγούστου 2018 που εστάλη στον τέως υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου για το ίδιο ζήτημα.

Επισυνάπτονται, το σχετικό έγγραφο και το προηγούμενο, με ημερομηνία 17 Αυγούστου 2018 που εστάλη στον τέως υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου.