Ολοκληρώθηκε το «Φεστιβάλ Τριών Φεγγαριών» στη Λέρο

Έπεσε η «αυλαία» του «Φεστιβάλ Τριών Φεγγαριών»  στη Λέρο, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με μια σειρά από εξαιρετικά ποιοτικές και σημαντικές εκδηλώσεις, με την καταλυτική υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως συνδιοργανωτή.

Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στις 24 Ιουνίου, στις 25 Ιουλίου και στις 16 Αυγούστου 2018, με αφορμή τις τρεις πανσελήνους του καλοκαιριού.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της στήριξης των πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων που διοργανώνουν στα νησιά περιοχής ευθύνης της οι πολιτιστικοί φορείς και σύλλογοι με στόχο την ανάδειξη του Πολιτισμού, συνδιοργάνωσε το Φεστιβάλ, μαζί με την μη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φεστιβάλ Τριών Φεγγαριών».

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής και εμπνευστής του Φεστιβάλ, Τάκης Φραγκούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις, ευχαριστώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την στήριξή της, στο στόχο των διοργανωτών τα τρία φεγγάρια να γίνουν πολιτιστικός θεσμός αναφοράς για το νησί της Λέρου:
«Από την πρώτη ημέρα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν ο βασικός υποστηρικτής μας. Χωρίς την στήριξή της δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το εγχείρημα αυτό. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη αφού βρισκόμαστε σε μια νησιωτική περιοχή όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθούν συχνά ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Το Φεστιβάλ των Τριών Φεγγαριών έχει καταγράψει ήδη μία ιστορία πέντε χρόνων και δίνουμε ραντεβού για το επόμενο έτος».