Επέστρεψε χθες ο Σπύρος Γκολίτσης

Πήρε μπρός ο σχεδιασμός της προετοιμασίας για το «Ροδίων». Ο νέος κόουτς της ομάδας, ήρθε στο νησί μας από χθες, για να επιληφθεί προσωπικά, των τελευταίων ημερών της προετοιμασίας, εν όψει του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας στο βόλεϊ, στο οποίο φυσικά οι στόχοι είναι ιδιαίτερα υψηλοί και περικλείουν την κατάκτηση της 1ης θέσης, αλλά και την άνοδο στην Volleyleague.

Αυτός είναι ο λόγος που το «Ροδίων Άθλησις» «ψήλωσε» το επίπεδο του με νέο προπονητή και με παίκτες εγνωσμένης αξίας, από τον χώρο του αθλήματος πανελληνίως. 
Ο Σπύρος Γκολίτσης θα έχει σήμερα μια πρώτη συνάντηση με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο νησί μας, μιλώντας τους για τις απαιτήσεις του, αλλά δίδοντας τους και συγκεκριμένες οδηγίες για τις προπονήσεις της προετοιμασίας. 

Θα ακολουθήσει φυσικά η «πρώτη» που θα γίνει την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων» στις 9 το βράδυ.
Οι πρώτες προπονήσεις όπως έγινε γνωστό, θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων», ενώ δεν αποκλείσθηκαν και κάποιες προπονήσεις που θα πρέπει να γίνουν στο Κορακόνερο.

Οι φετινοί στόχοι αξίζει να σημειωθεί, πως προϋποθέτουν σκληρή δουλειά από την πλευρά των παικτών, αλλά και την παρουσία του κόσμου στην εξέδρα. Οι φίλοι της ομάδας ανεβάζουν πάντως καθημερινά την ζήτηση των διαρκείας  και σίγουρα θα αποτελέσουν  στους αγώνες τον… έβδομο παίκτη του «Ροδίων», σε όλους τους αγώνες που θα δώσει στις εγκαταστάσεις του. Ούτε ο κόουτς της ομάδας, αλλά και κανείς αθλητής, δεν μπορεί να φανταστεί τις εγκαταστάσεις του «Ροδίων» σε ματς με δυνατή ομάδα η ακόμα και σε αγώνα ντέρμπι , με λιγοστούς φιλάθλους στην εξέδρα.