Με Μπεγκλετζή στην επίθεσή του ο ΑΕΡΑ

Στην προσθήκη ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή, που θα βοηθήσει πάρα πολύ την επίθεση του ΑΕΡΑ προχώρησαν οι “ερυθρόλευκοι” λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας. Πρόκειται για τον 23χρονο (γεννηθέντα το 1995) Κώστα Μπεγκλετζή ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα του Ιάλυσου.

Η ανακοίνωση μάλιστα του συλλόγου του ΑΕΡΑ αναφέρει τα εξής: 
«Το Δ. Σ. του Α. Ψ. Σ. Α. Ε. Ρ. Α. ανακοινώνει τον πεντάμηνο δανεισμό του επιθετικού Κώστα Μπεγκλετζή από τον Ιάλυσο. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στο σωματείο μας με υποσχετική και η διοίκησή μας  ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσου και τον Πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα για την παραχώρησή του».

ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΡ
Στον ΑΕΡΑ παραχωρήθηκε αθλητικό υλικό από τον ΔΟΠΑΡ κι οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να ευχαριστήσουν και δημόσια τον πρόεδρο του Οργανισμού με μια ακόμα ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 
«Το Δ. Σ. του Α. Ψ. Σ. Α. Ε. Ρ. Α. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρο του κ. Στέφανο Κυριαζή, για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα μας».

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ
Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζουν οι πρώην Διοικούντες Μιχάλης Αντώνογλου και Κώστας Σπανός οι οποίοι αυτές τις μέρες αναρρώνουν.  Η σχετική ανακοίνωση του ΑΕΡΑ αναφέρει: 
«Το Δ. Σ. του Α. Ψ. Σ. Α. Ε. Ρ. Α., εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση τόσο στον τέως πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Αντώνογλου, όσο και στον τέως αντιπρόεδρο κ. Κώστα Σπανό, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα υγείας».

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ 
Ο ΑΕΡΑ  θα δώσει ακόμα ένα  φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή. Θα βρεθεί στο γήπεδο της Παστίδας όπου αντίπαλος του θα είναι ο τοπικός Αστέρας. Και σε αυτό ο Κώστας Παπαδόπουλος θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και φυσικά και τον νεαποκτηθή Μπεγκλετζή.