Της υπομονής η καθημερινότητα στη Δήμητρα

Με μεγάλες δυσκολίες, τις οποίες προκαλεί η αδυναμία ενός σημαντικού αριθμού εργαζόμενων ποδοσφαιριστών να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων, βρίσκεται αντιμέτωπος ο Σάββας Καραβόλιας.

Ο τεχνικός της Δήμητρας εκτιμά πως μέχρι τις 20 του μήνα η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί, ενώ ελπίζει πως μέχρι τότε θα έχει αποδώσει καρπούς η προσπάθειά του να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του δύο αμυντικογενείς παίκτες, τους οποίους αναζητά στη μεταγραφική αγορά. 

Εν τω μεταξύ, ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για αύριο Παρασκευή φιλικό παιχνίδι του συγκροτήματος της Δαματριάς με τη Δόξα Ψίνθου, λόγω ανετοιμότητας της δεύτερης, συνεπώς ως πρώτο τεστ λογίζεται πλέον αυτό με την ομάδα Νέων του Διαγόρα, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη, πιθανότατα στο Καρακόνερο.

 Σημειώνεται, πως η ομάδα του Σάββα Καραβόλια θα χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες της προετοιμασίας της τα γήπεδα Κρεμαστής και Παστίδας (το τελευταίο παραμένει έδρα του), καθώς δεν βρέθηκε κοινός τόπος με τον Δαμάγητο για τη διάθεση του γηπέδου του Θεολόγου.