Τα... κεφάλια μέσα στη διαιτησία

Για τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, ορίστηκε το πρώτο ραντεβού των μη αξιολογημένων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών με τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΔ. 

Το «μενού» της συγκέντρωσης, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΣΔΠΔ επί της οδού Ζαχαρία Παπαζαχαρίου στην περιοχή των Δασκάλων, περιλαμβάνει τη διενέργεια γραπτών εξετάσεων, μέσω των οποίων οι άνθρωποι που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της νέας σεζόν θα κληθούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους επί των κανονισμών.

Προκειμένου να τους διευκολύνει, η Ε.Δ. υπενθυμίζει πως η ύλη των εξετάσεων θα προέρχεται από τους Κανόνες Παιχνιδιού 2018-2019, έτσι όπως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, στη διεύθυνση:  
https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=48109&NewsType=21.

Επιπλέον, οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις θα πρέπει να καταθέσουν μία σειρά δικαιολογητικών. Συγκεκριμένα:      
1) Αίτηση συμμετοχής (θα τους δοθεί στον Σύνδεσμο)
2) Πράξη συναίνεσης (θα τους δοθεί στον Σύνδεσμο)                                            
3) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου
4) Γνωμάτευση  από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας παθολόγου ή καρδιολόγου καθώς και οφθαλμίατρου (οπτικής οξύτητας-αντίληψης χρωμάτων)  για την κατάσταση της υγείας τους. 

Η συμμετοχή στις γραπτές εξετάσεις της 17ης Σεπτεμβρίου είναι υποχρεωτική, όπως υποχρεωτική θα είναι και στις δοκιμασίες φυσικής κατάστασης, η οποίες θα διενεργηθούν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και πάντως πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. 

Όσοι δεν ανταποκριθούν, δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στις διοργανώσεις της νέας σεζόν.