Φιλικό με Ροδιακό στις Καλυθιές

Φιλικό με Ροδιακό στις Καλυθιές

Φιλικό με Ροδιακό στις Καλυθιές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 119 ΦΟΡΕΣ

Ο Απόλλων θα φιλοξενήσει σήμερα στις 5 μ.μ. την ομάδα της πόλης της Ρόδου, με τον Κώστα Καμπούρη να προτίθεται να χρησιμοποιήσει τους «μικρούς». Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Αντώνης Θεοδοσίου αποδεκτεί την πρόταση των «κυανοκίτρινων»

Με τα δύο γνωστά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλυθιών, αυτό του Κολοκοτρώνη (θλάση στο δικέφαλο) και του Φωτεινή, που ακόμη έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο ο Κώστας Καμπούρης δουλεύει κανονικά με το δυναμικό που έχει στη διάθεσή του και δείχνει ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα ανταπόκριση των παικτώντου. Σήμερα μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να τους τσεκάρει, τους νεαρούς κυρίως, σε φιλικό που έχει προγραμματισθεί για τις 5 μ.μ. στο γήπεδο Καλυθιών με αντίπαλο τον Ροδιακό.

Φιλικό έχει κλεισθεί και για την ερχόμενη Κυριακή πάλι στος Καλυθιές με τον Άρη, ενώ αναζητείται φιλικός αντίπαλος για την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά το θέμα της απόκτησης του Αντώνη Θεοδοσίου που έμεινε ελεύθερος από το Φοίβο, ο πρόεδρος του Απόλλωνα μίλησε με τον έμπειρο αμυντικό προχθές και σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει σήμερα αν οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης