Μετακομίζει  η Μαρία Μαγκούλια

Στην Αθήνα θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Μαρία Μαγκούλια, μέλος της νέας γενιάς Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που θα κληθούν τα επόμενα χρόνια να ξεχωρίσουν σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η νεαρή θα αφήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κάλυμνο, προκειμένου να μετακομίσει στην Αθήνα, όπου θα έχει έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο και θα γυμνάζεται με τον τεχνικό Γιάννη Δόνδωρο.

Η 18ρονη σφαιροβόλος αναμένεται να μετακομίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20.

Να σημειωθεί πως με τα χρώματα του Κάλυμνος 2000 κι εν συνεχεία της Ένωσης Καζώνη-Κάλυμνος 2000,  κατάφερε υπό την καθοδήγηση του Ξενοφώντα Κουτελά να σημειώσει πολλές διακρίσεις και να φτάσει το ατομικό της ρεκόρ στα 15,25 μ. στον ανοιχτό στίβο και στα 15,02 μ. στον κλειστό.

Η αθλήτρια, που το 2017 ως κορασίδα συμμετείχε στον τελικό της σφαιροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, διαθέτει όλα τα αγωνιστικά προσόντα για να διεκδικήσει στο μέλλον επιδόσεις που θα της εξασφαλίζουν τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις.