Οι Los Champicos θα "αιφνιδιάσουν" το κοινό της Ρόδου

Οι  Los Champicos θα "αιφνιδιάσουν" το κοινό της Ρόδου

Οι Los Champicos θα "αιφνιδιάσουν" το κοινό της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2086 ΦΟΡΕΣ

Ετοιμαστείτε για την πιο μεγάλη rueda που θα δει το νησί μας!!!!!!

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 20.00 η ώρα στο συντριβάνι της Παλιάς Πόλης οι Los Champicos, για δεύτερη χρονιά θα αιφνιδιάσουν και εντυπωσιάσουν τους πάντες!

Για την καλύτερη επιτυχία, που είναι βέβαια σίγουρη, απαραίτητη κρίνεται η παρουσία σας στην πρόβα που θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα την ίδια μέρα 18.00-19.30 στο δημαρχείο της Ρόδου! Έπειτα θα πάμε όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία!

Οι φιγούρες που θα πραγματοποιηθούν στο flash mob θα είναι:

Enchufla

Enchufla doble

Damme

Damme dos

Sombrero

Enchufla Mambo

Prima

Festival de Pelota

Enchufla Photo

Manolin

Policia

Setenta

Sacala

Λίγα λόγια για την ιστορία του flash mob

Το πρώτο flash mob πραγματοποιήθηκε πέρσι τον Αύγουστο από τους Los Champicos, προκειμένου να προσφέρουν ένα πολύ ξεχωριστό και συνάμα πολύ όμορφο θέαμα.

Έτσι, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου στην πλατεία Ιπποκράτους στην Παλιά Πόλη, όταν περίπου 50 άτομα απο την ομάδα κουβανέζικων χορών Los Champicos, ξεκίνησαν να χορεύουν rueda!

Τα μέλη της ομάδας, εμφανίστηκαν ξαφνικά μέσα στο πλήθος, και άρχισαν να επιδίδονται σε εκπληκτικές χορευτικές φιγούρες για περίπου 10 λεπτά, ενώ μόλις τελείωσε ο χορός τους, αυτοί εξαφανίστηκαν με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκαν!

Το πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε την εξαίσια αυτή πρωτοβουλία της ομάδας που μόνος της στόχος ήταν να δείξει στον κόσμο πόσο όμορφα μπορεί να περάσει ο κόσμος με τον χορό.

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ λοιπόν, και ενώ η Παλιά Πόλη ήταν γεμάτη τουρίστες, ξεκίνησε η μουσική, και ένα- ένα τα ζευγάρια του Los Champicos, άρχισαν να λικνίζονται στους ρυθμούς της rueda! Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε γύρω από το σιντριβάνι της πλατείας Ιπποκράτους παρακολουθώντας το εξαίσιο αυτό θέαμα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απο απλοί θεατές σχεδόν ενσωματώθηκαν με τους χορευτές.

Μιλώντας μέλη του Los Champicos στην Ροδιακή, ανέφεραν πως αυτό που ήθελαν ήταν να "ξυπνήσουν" τον κόσμο και να του δείξουν πόσο ωραία περνάνε με χορεύοντας, πόσο όμορφο μέσο διασκέδαση και κοινωνικοποίησης αποτελεί ο χορός. Σκοπός των Los Champicos είναι να παρακινήσουν τον κόσμο να αρχίσει να χορεύει και να περνάει καλά.

2ο flash mob

9 Σεπτεμβρίου

Πλατεία Ιπποκράτους

Ώρα 20:00

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!