Σε φάση μονταρίσματος ο Κολοσσός

Στο Μουζάκι Καρδίτσας συνεχίζει πλέον την προετοιμασία του ο Κολοσσός H Hotels, στο οποίο και κατέφθασε προχθές το βράδυ.

Χθες το πρωί ο Νίκος Βετούλας και οι παίκτες του πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό της πόλης, στο πλαίσιο της έναρξης της δεύτερης φάσης της διαδικασίας προετοιμασίας της ομάδας.

Μάλιστα αύριο στο κλειστό Καρδίτσας θα δοθεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι, με τους «θαλασσί» να αντιμετωπίζουν τον Ερμή Αγιάς, ομάδα Α2 κατηγορίας. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Κολοσσού να ξεφύγουν από τη μονοτονία των προπονήσεων και ταυτόχρονα για τον κόουτς να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα «εργαλεία» του.

Στην Καρδίτσα, όπου και ουσιαστικά θα γίνει το μοντάρισμα της νέας ομάδας της πόλης μας, η αποστολή θα παραμείνει μέχρι και τις 18 του μήνα (θα δώσει κι άλλα δύο φιλικά με Καρδίτσα και Άρη), καθώς στη συνέχεια θα μεταβεί Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο τουρνουά του ΠΑΟΚ, «Μαυροσκούφεια». Από εκεί θα αναχωρήσει για Ρόδο στις 20 Σεπτεμβρίου.