Παντέλης: «Πρώτα η δική μας ομάδα…»

Ικανοποίηση, παρά τα όσα ακολούθησαν από τα νεύρα και τις φραστικές αντιπαραθέσεις, υπάρχει στον Διαγόρα από το 3-0 στο φιλικό με τον πολύ καλό Ηρακλή Μαριτσών στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Ωστόσο εκείνο που απασχόλησε περισσότερο τους Διοικούντες τον «γηραιό», την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, ήταν ο καταρτισμός των Ομίλων κι όπως φαίνεται στους «κυανέρυθρους», δεν υπάρχει, ούτε ζέστη…ούτε κρύο…
Όπως όλα δείχνουν αποσκοπούν στη δημιουργία ενός συνόλου που να είναι σαφώς καλύτερο από όλες τις άλλες ομάδες, που θα πάρουν μέρος στον 8ο  Όμιλο.

Για τον καταρτισμό των Ομίλων μίλησε χθες ο κόουτς του «γηραιού» Νίκος Παντέλης:
«Είμαι της φιλοσοφίας σε αυτές τις περιπτώσεις, πως πρέπει πρώτα να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα ανταγωνιστική, που να παίζει ποδόσφαιρο καλό στους αγωνιστικούς χώρους  και μετά να δούμε ποιοι είναι οι αντίπαλοί μας. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμα για να δημιουργήσουμε αυτό που θέλουμε.

Όταν η δική μας η ομάδα είναι αυτή που πρέπει, δεν θα φοβηθεί κανείς και τίποτα. Σε ό,τι αφορά τον Όμιλο στον οποίο ενταχθήκαμε να αγωνιστούμε

Εμπεριέχει πολλές μετακινήσεις προς την Αθήνα αλλά και την Πελοπόννησο.

Περικλείει ιστορικές ομάδες, όπως ο Πανηλειακός κι ο Παναιγιάλειος που δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται ακόμα και νομίζω πως σε όλα τα παιχνίδια τον πρώτο λόγο θα έχει η δύναμη.

Πρέπει λοιπόν απαραίτητα πέρα από τους αντιπάλους μας, να «φτιαχτούμε» σαν ομάδα για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες θα μας παρουσιαστούν στους αγωνιστικούς χώρους».

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ
Στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας, αλλά και της δημιουργίας της ομάδας που ανέφερε πριν ο Νίκος Παντέλης, υπάρχουν για τον Διαγόρα δύο σημαντικά φιλικά.

Ο “γηραιός” θα αγωνιστεί την ερχόμενη Τρίτη με την ομάδα της Ρόδου στο Δημοτικό  Στάδιο της πόλης μας ενώ την Κυριακή 16 του μήνα ο Διαγόρας θα πάει στο «Οικονομίδειο» για ένα σπουδαίο φιλικό με τον Ιάλυσο.

Σε αυτά η τεχνική ηγεσία θα έχει και πάλι την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές, ενώ θα χρησιμοποιήσει και τον νεοαποκτηθέντα Σπύρο Γλυνό.