Στον 8ο  όμιλο της Γ' Εθνικής οι ομάδες της Ρόδου

Στον 8ο Όμιλο θα αγωνιστούν φέτος οι τρεις εκπρόσωποι του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου Διαγόρας, Ιάλυσος και Φοίβος.

Αυτό προκύπτει από τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ και τον καταρτισμό των Ομίλων της Γ΄Εθνικής.

Οι τρεις ομάδες μας καλούνται να αντιμετωπίσουν  3 ομάδες της Αχαϊας , 4 της Ηλείας και 3 της Ανατολιτικής Αττικής.

Είναι ένα γεγονός που ικανοποιεί εν μέρει τις ομάδες του νομού μας, καθώς κατά βάση αποφεύγουν τις ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά που συναντούσαν μέχρι πέρυσι.

Αυτό φυσικά οφείλεται και στις πιέσεις που άσκησε στα υψηλά κλιμάκια, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, που αν μη τι άλλο, θέλει το συμφέρον των ομάδων της Ένωσης του.  

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν αντιδράσεις από τις ομάδες της Ηλείας και της Αχαϊας, που μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Πελοποννήσου είναι έτοιμες να αντιδράσουν.

Ο 8ος Όμιλος που καταρτίσθηκε από την ΕΠΟ περιλαμβάνει τις ομάδες:
Διαγόρας Ρόδου
Ιάλυσος
Φοίβος Κρεμαστής

Αχαρναϊκός
Θύελλα Ραφήνας
Παλληνιακός
Παναιγιάλειος
Διαγόρας Βραχνεϊκων
Πανομβριακός
Αστέρας Αμαλιάδας
Πανηλειακός
ΠΑΟ Βάρδας
Νίκη Τραγανού

Όπως επίσης ανακοίνωσε η ΕΠΟ, την Τετάρτη στις 12 Σεπτεμβρίου στις 15:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδί, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής 2018-2019. Η σέντρα στη Γ΄ Εθνική μετατίθεται από τις 23 Σεπτεμβρίου για τις 30 ιδίου μήνα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν χθες  κατά τη σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, που πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της Ομοσπονδίας και υπεύθυνος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Σταύρος Ψαρόπουλος, παραιτήθηκε από τη θέση του  καθώς η πρότασή του καταψηφίστηκε με 6-1!

Υπενθυμίζεται  ότι ο Ψαρόπουλος στην προηγούμενη σύσκεψη όταν και επικράτησε διαφωνία, είχε διαμηνύσει πως θα παραιτηθεί, κάτι που συνέβη τελικά μερικές μέρες αργότερα.