Συμφωνία Ιάλυσου με Μακρυδημήτρη

Ακόμα μια μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή, με αρκετές εμπειρίες από μεγάλες κατηγορίες και μάλιστα πολύ γνωστού στα ροδίτικα γήπεδα,  ετοιμάζει ο Ιάλυσος. Όπως έγινε χθες γνωστό, προπονείται ήδη με τους «ερυθροκίτρινους» οι οποίοι είναι έτοιμοι να τον αποκτήσουν και πρόκειται για τον Διονύση Μακρυδημήτρη.

Ο 31χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός, έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και βρίσκεται στο νησί μας όλο το καλοκαίρι, περιμένοντας την πρόταση που επιζητά κάθε παίκτης.

Ο Μακρυδημήτρης υπενθυμίζεται έφυγε από τη Ρόδο για την Κέρκυρα, πήγε στον Πανθρακικό, κατέβηκε στο Βόλο και τον εκεί τοπικό Ολυμπιακό και τελευταία ήταν στην Παναχαϊκή. Έχει δηλαδή πολλές παραστάσεις αλλά και εμπειρίες από τις μεγάλες Κατηγορίες και σαφέστατα αν ευοδωθεί η περίπτωσή του από τον Ιάλυσο, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προπονείται εδώ και λίγες μέρες με τον Ιάλυσο. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά χθες, απομένουν μόνο τα τυπικά και οι ανακοινώσεις για την απόκτησή του. 

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Ιάλυσος για το θέμα αναφέρει: 

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Μακρυδημήτρη.

Ο Διονύσης είναι γεννημένος στις 26/1/1985 και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της Ρόδου ενώ έχει αγωνιστεί στην Α' Εθνική με τα χρώματα της Κέρκυρας και του Πανθρακικού στην Β' Εθνική με την ομάδα της Παναχαϊκής του Αγροτικού Αστέρα κ.α.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά.

 

 

Στην Κρεμαστή αύριο 
Ο Ιάλυσος προετοιμάζεται πλέον για ένα ακόμα φιλικό κι έχει να δώσει μερικά και σημαντικά ακόμα για το καλύτερο δυνατό μοντάρισμά του. Πάει αύριο στην Κρεμαστή να αντιμετωπίσει μια ομάδα του ίδιου Ομίλου, που δεν είναι άλλη από τον Φοίβο σε ένα φιλικό τεστ προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 17.00.

Ο Μάρκος Στεφανίδης  έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο τεστ αυτό, να χρησιμοποιηθεί και ο Διονύσης Μακρυδημήτρης, ενώ απών για μια ακόμα φορά θα είναι ο Γιώργος Δελαπόρτας, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Ανακοίνωση για τους ομίλους
Με αφορμή τον καταρτισμό των Ομίλων της Γ΄Εθνικής ο Ιάλυσος εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  με την ολοκλήρωση καταρτισμού των ομίλων της Γ Εθνικής και την τοποθέτηση της ομάδας μας σε νέο όμιλο, διαπιστώνουμε ότι οι αδικίες των τελευταίων ετων είναι παρελθόν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ. Παναγιώτη Διακοφώτη  για τη μάχη που έδωσε απέναντι στις συντεχνίες.

Επιτέλους οι ομάδες της Δωδεκανήσου απέκτησαν ισχυρή φωνή στα κέντρα αποφάσεων.»