Ηρακλής Μαριτσών: «Μέλι» με… μέτρο από τον Κώστα Πάττα

Το δικαίωμα να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών του ενόψει των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου δίνουν στον Κώστα Πάττα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών.

Η προχθεσινή ήττα από τον Διαγόρα με 3-0, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, ουδόλως ενόχλησε τον τεχνικό των «ροπαλοφόρων», ο οποίος διέκρινε για άλλο ένα ματς άκρως ενθαρρυντικά στοιχεία, παρότι μάλιστα η ομάδα του στερήθηκε των υπηρεσιών οκτώ ποδοσφαιριστών.

«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και αυτά που ήθελα τα είδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, συνεχίζουμε τη δουλειά μας με ταπεινότητα και χωρίς πολλά λόγια», σχολίασε λακωνικά ο Κώστας Πάττας, ο οποίος περιμένει σήμερα την επανένταξη στις προπονήσεις του Παναγιώτη Σπάρταλη, που αντιμετώπισε μικροπρόβλημα τραυματισμού και προχθές προφυλάχθηκε, σε λίγες μέρες δε και του Σπύρου Λολάκη, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

 Η δραστηριότητα της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με οικογενειακό δίτερμα, καθώς το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Δαμάγητο ματαιώθηκε.