Φιλικό με τον ΠΑΟΚ προετοιμάζουν οι Βετεράνοι!

Την πρώτη συνεδρίασή τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους είχαν, προχθές το απόγευμα, τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, τα οποία συζήτησαν για τον προγραμματισμό ορισμένων από τις σημαντικότερες δράσεις που θα αναλάβουν τους μήνες που ακολουθούν. 

«Ναυαρχίδα» τους θα αποτελέσει, δίχως αμφιβολία, το φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι με τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ, μέσω του οποίου θα τιμηθεί, τον Μάρτιο του 2019 στο Δημοτικό Στάδιο, η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Ηλίας Βασιλαράκης, βρίσκεται ήδη σε επαφή με τον παλιό άσσο των Θεσσαλονικέων Κώστα Μαλλιούφα, ώστε και ο σπουδαίος αγώνας να οργανωθεί, αλλά και να τιμηθούν, στο περιθώριό του, άνθρωποι που συνδέουν ποδοσφαιρικά τον «Δικέφαλο του Βορρά» με το ποδόσφαιρο του νησιού, όπως οι Άγγελος Αναστασιάδης, Μιχάλης Μπέλλης, Γιώργος Σκαρτάδος, Χρήστος Βελλής και Γιώργος Κωστίκος. 

«Ρεβάνς» με Προοδευτική 
Την επίσκεψη που δέχθηκε πριν από λίγους μήνες από τους παλαίμαχους της Προοδευτικής θα ανταποδώσει, τον επόμενο μήνα, η ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα. Το φιλικό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο γήπεδο του Κορυδαλλού, με τους Ρόδιους παλαίμαχους να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν, με την ευκαιρία του ταξιδιού τους στον Πειραιά, μία βόλτα μέχρι την Κόρινθο, για να παίξουν με την ομώνυμη ομάδα του φίλου τους Μιχάλη Μπισμπίκη. 

Δύο νέα μέλη 
Μέλη του Συνδέσμου είναι από προχθές και επισήμως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Διαγόρα, Γιάννης Χατζησταμάτης, καθώς και ο συνάδελφός του της Ρόδου, Γιώργος Ισκάς. 

Τέλος, το βιβλίο με την ιστορία του Λεβαδειακού, το οποίο πρόσφερε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Βοιωτών, Παναγιώτης Αγνιάδης, κοσμεί, εδώ και λίγες μέρες, τα γραφεία του Συνδέσμου. Παράλληλα, το μέλος του Δ.Σ., Γιάννης Χαλκιάς, παρέδωσε στους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης τα δώρα που τους έστειλε ο Αθηναίος βετεράνος Κώστας Μπάκης.