Δεύτερο «μπαμ» ο Ιάλυσος με Περογαμβράκη

Ο Ιάλυσος είχε στήσει… καρτέρι, αφενός μεν στον καταρτισμό των Ομίλων και αφετέρου στο τι καλό θα μείνει στο «πάνω ράφι» των μεταγραφών και καταφέρει να ενισχύσει κατά τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο την άμυνά  του με τον Διονύση Μακρυδημήτρη, αλλά και την επίθεσή του με την απόκτηση του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα.

Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 1988 στην Κρήτη και στα 10 του μόλις χρόνια, ανακάλυψε το ταλέντο του ο μεγάλος Γιώργος Βλαστός. Πήγε στις Ακαδημίες του ΟΦΗ κι η πορεία του ήταν συνυφασμένη με την πορεία του ΟΦΗ.

Το 2008 δόθηκε δανεικός  στον ΠΑΟ Κρουσώνα και στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στον ΟΦΗ. Το 2011 πήγε για έξι μήνες στην ΑΕ Ασιτών κι από 'κει τους υπόλοιπους έξι στο Ρούβα, για να επιστρέψει και πάλι στον ΟΦΗ. Από 'κει έμεινε ελεύθερος  κι ο Ιάλυσος δεν δίστασε  να τον αποκτήσει.

Ο 30χρονος πλέον ποδοσφαιριστής έχει τεθεί πολλές φορές αντίπαλος του Ιάλυσου κι η αξία του είναι πολύ γνωστή.

Ενδέχεται πάντως αυτή, να είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ιάλυσου, που ξέρει τι θέλει μεταγραφικά και δείχνει πως δημιουργεί ομάδα για τίτλο και άνοδο.

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση
Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Περογαμβράκη.

Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 1988 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Έχει αγωνιστεί στην Α' Εθνική με τα χρώματα του Ο.Φ.Η. Ενω έχει παίξει και σε Απόλλων Σμύρνης, Α.Σ Ρούβα και ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά.

Φιλικό στην Κρεμαστή
Στο μεταξύ ο Ιάλυσος δίνει σήμερα ακόμα ένα φιλικό. Οι «ερυθροκίτρινοι» θα πάνε στην Κρεμαστή για να αντιμετωπίσουν τον Φοίβο, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17.15 και στο οποίο ο Μάρκος Στεφανίδης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.