Άρης: Τα «γεμάτα» πρωινά αναπολεί ο Σάββενας

Τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, διάστημα στο οποίο οι προπονήσεις ξεκινούσαν πριν το… χάραμα, αναπολεί ο Γιώργος Σάββενας, για τον απλούστατο λόγο πως είχαν τη δυνατότητα να τις παρακολουθεί σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

 Η υποχρεωτική μεταφορά τους σε απογευματινές ώρες έφερε «πονοκεφάλους». Ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές είναι εργαζόμενοι, άλλοι δεν μπορούν καν να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την ομάδα, άλλοι πάλι τα καταφέρνουν οριακά, με φυσικό επακόλουθο οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν χάσει έδαφος στην προσπάθειά τους να «χτίσουν» συνοχή και να βρουν ρυθμό. 

Ο Γιώργος Σάββενας είναι βέβαιος πως μόλις αποκατασταθεί η κανονικότητα, ο Άρης θα αρχίσει να δείχνει στο γήπεδο αυτά που πραγματικά μπορεί. Δεν είναι βέβαιος όμως πως υπάρχει τρόπος αυτό να συμβεί στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries…

Δικός του ο ταλαντούχος Δουκίσσης
Στην ενίσχυση της άμυνας, στην αριστερή πτέρυγά της, εστίασαν τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι του Άρη. Μετά τον πολύπειρο Γιώργο Δανά, ο οποίος αποκτήθηκε προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Στέλιος Χατζηπέτρος, οι Αρχαγγελίτες έβαλαν στη «μηχανή» τους τον ταλαντούχο Νίκο Δουκίσση.

Ο γεννημένος το 2002 ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα «σπλάχνα» των Ατρόμητων, με τους οποίους έκανε πέρσι μία εξαιρετική χρονιά.  
Τέλος, φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα δώσει ο Άρης, αύριο Κυριακή στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο των Καλυθιών.