Πρώτη δοκιμασία για το νέο Κολοσσό

Μετά από δύο μέρες προετοιμασίας στο Μουζάκι Καρδίτσας, σήμερα έφτασε η μέρα για τον Κολοσσό H Hotels, να δώσει το πρώτο του φιλικό τεστ.

Στο κλειστό Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Αγιάς, ομάδα Α2, με τον Νίκο Βετούλα να έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται.

Πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ομάδα που σίγουρα θα χρειασθεί το χρόνο της για να μονταριστεί. Να θυμήσουμε τι ακριβώς έγινε στους «θαλασσί» το καλοκαίρι, ποιοι ήρθαν, ποιοι έμειναν και ποιοι έφυγαν:

Ήρθαν: Νίκος Βετούλας (προπονητής), Στιβ Μπράουνινγκ, Γιάννης Δημάκος, Γιώργος Γεωργάκης, Κουίνσι Ντιγκς, Τίμοθι Κέμπτον τζούνιορ, Ταϊρίκ Ντουρέν, Άιβαν Άσκα, Δημήτρης Μαυροειδής.

Έμειναν: Αλέξανδρος Αγγελάκος, Γιάννης Γεωργαλλής, Κώστας Παπαδάκης, Σωτήρης Μπιλλής.

Έφυγαν: Άρης Λυκογιάννης (προπονητής), Ραμόν Χάρις, Κιθ Ράιτ, Ντάστιν Γουέαρ, Γιώργος Τσαλμπούρης, Σταύρος Σχίζας, Μπράντον Γιανγκ, Μάρβιν Τζόουνς, Δημήτρης Σταμάτης.

Έκπληξη στον Αγγελάκο
Τα γενέθλιά του είχε προχθές ο Αλέξανδρος Αγγελάκος (24 ετών). ο οποίος βρίσκεται στο Μουζάκι μαζί με την αποστολή του Κολοσσού. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του και του προπονητικού τιμ, οι οποίοι του ετοίμασαν και μία τούρτα έκπληξη.

Ο Κολοσσός ευχαριστεί  το γιατρό Πρωτόπαππα
«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ιατρό κ. Βασίλη Πρωτόπαππα, ο οποίος για ακόμα μια φορά φρόντισε για τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις όλων των αθλητών της ομάδας μας.

Ο κ. Πρωτόπαππας, ο οποίος επί χρόνια βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας, είναι ειδικός στην προληπτική και κλινική επείγουσα καρδιολογία, έχοντας πλούσια εμπειρία από μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών.

Από το 2011 εξασκεί την καρδιολογία στο ιατρείο του και είναι επιστημονικός συνεργάτης της Καρδιολογικής Κλινικής στην Euromedica».