Διαγόρας: Τετ α τετ με τους γονείς

Σε καινούργιες βάσεις μπαίνουν πλέον τα τμήματα των Ακαδημιών του Διαγόρα. Μάλιστα υπεύθυνοι και προπονητές, κάλεσαν στη λέσχη του συλλόγου τους γονείς των παιδιών και τους ανακοίνωσαν το πλαίσιο λειτουργίας από δω και πέρα.

Στη συνάντηση με τους γονείς έδωσαν το “παρών”, ο υπεύθυνος κ. Μιχάλης Κρίγκος οι  προπονητές των τμημάτων και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης.

Για το θέμα αυτό, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο επίσημος Διαγόρας, αναφέρει:
«Συναντήσεις με τους γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών και των αγωνιστικών ομάδων ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας, είχε ο υπεύθυνος του τομέα κ. Μιχάλης Κρίγκος στα γραφεία του ιστορικού Συλλόγου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανακοίνωση και η συζήτηση του νέου πλαισίου λειτουργίας των Ακαδημιών, καθώς και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν 2018-2019.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας αποφάσισε να δώσει μεγαλύτερο βάρος στις μικρές ηλικίες, καθώς και στα Τμήματα υποδομών.

Στις συναντήσεις, παρευρέθηκαν, ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών κ. Μιχάλης Παπαντωνίου, οι προπονητές των Ακαδημιών και των αγωνιστικών ομάδων, καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής της ανδρικής ομάδας κ. Πέτρος Ρουτζιέρης.»

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΛΟΪΖΟ
Με αφορμή την απώλεια προσφιλούς προσώπου του αθλητικογράφου Ηλία Λοϊζου, ο “γηραιός” της πόλης μας εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση και όλη η οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπάται τον αθλητικογράφο  κ. Ηλία Λοΐζο, για τον χαμό της προσφιλούς αδελφής του.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι σκέψεις μας είναι μαζί του και με όλη την οικογένειά του.»