Με Ιάλυσο, στη ρεβάνς του Οικονομίδειου

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό τεστ θα δώσει η ομάδα του Φοίβου. Θα υποδεχθεί σήμερα στις 17.15 τον Ιάλυσο, στη ρεβάνς του 0-0, του πρώτου φιλικού που έδωσαν μεταξύ τους στο Οικονομίδειο. Ο Σάββας Ορφανίδης ωστόσο δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς Γαργάλης, Νικήτας, Κουδούνης και Ταφάνι, θα προφυλαχθούν, καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήμτα. Και οι τρεις τους θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμάσίας από Δευτέρα και πάλι.

Εκτός θα είναι και ο νεαρός Τερζίου που αντιμετωπίζει τράβηγμα στο δικέφαλο. Ο υψηλόσωμος αμυντικός θα καθυστερήσει 2 με 3 εβδομάδες ωσότου αποθεραπευτεί.
Ο Φοίβος ευχαριστεί τους φορείς…

Με αφορμή τις βελτιωτικέςεργασίες στο γήπεδο Κρεμαστής, η διοίκηση του Φοίβου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους βοήθησαν, ο καθένας με τον τρόπο του. Τι αναφέρει η ευχαριστήρια επιστολή: «Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής θέλει να ευχαριστήσει το δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο, αλλά και τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου. Μιχάλη Χριστοδούλου, για τη βοήθειά τους στην ανακατασκευή της εισόδου του γηπέδου Κρεμαστής. Επίσης τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Στέφνο Κυριαζή, για την προσφορά υλικών που παραχώρησε για τις εργασίες. Τέλος, περιμένουμε την αμέριστη βοήθεια όλων, ώστε να ετοιμαστούν και τα δημοσιογραφικά θεωρία ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής».