Πλήρης στο φιλικό η Κατταβιά, που αποδεσμεύει

Πλήρει συνθέσει θα εμφανιστεί η Κατταβιά στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Ροδιακό, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο. 

 Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε μέχρι πρότινος ο προπονητής Μανώλης Φραντζής έχουν ξεπεραστεί, καθώς ο Κεμάλ Κιλασίν επανήλθε πλήρως, ενώ χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς θα πάρει και ο Χαλίλ Κιλασίν, ο οποίος ανάρρωσε εντελώς από τη βρογχίτιδα που τον ταλαιπώρησε. 

Με τη μέχρι στιγμής παρουσία τους στις προπονήσεις, όπως και στα φιλικά, οι ποδοσφαιριστές της Κατταβιάς ικανοποιούν απόλυτα τον προπονητή τους, ο οποίος ελπίζει πως ήρεμα και χωρίς προβλήματα θα κυλήσει και η τελική ευθεία της προετοιμασίας. 

Την ομάδα της Νότιας Ρόδου περιμένει ένα ακόμα τεστ την προσεχή Τετάρτη, οπότε και θα αντιμετωπίσει τον Κλεάνθη, ενώ για την τελική πρόβα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, το επόμενο Σάββατο, αναζητείται αντίπαλος από τη Β’ κατηγορία. 
                                               
Ισορροπεί το ρόστερ της 
Πρωτόγνωρα μεγάλο για τα δεδομένα της και τις συνήθειές της έγινε, το φετινό καλοκαίρι, το ρόστερ της Κατταβιάς, οι άνθρωποι της οποίας αποφάσισαν να το «συμμαζέψουν». 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ελεύθεροι πρόκειται να μείνουν ο αμυντικός Φασσάκης, ο επιθετικός Τοπάλ, καθώς και ο μέσος Γιοβάνι, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά από τη διοίκηση. Δεν αποκλείεται δε τις επόμενες μέρες να προστεθούν στους παραπάνω κι άλλοι