Προχωράει το νέο προπονητήριο στα Μαριτσά

Τα καλά νέα, τα οποία περίμεναν εδώ και μήνες, προκειμένου να αποκτήσουν τη δυνατότητα να δώσουν νέα ώθηση στην προσπάθειά τους να χτίσουν το μέλλον του συλλόγου μέσα από τη σωστή λειτουργία των τμημάτων υποδομών του, έλαβαν οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρόεδρος της κοινότητας, Μόσχος Ζερβός, τους παρέδωσε τη μελέτη που προβλέπει την ενοποίηση του βοηθητικού με το παρακείμενο γήπεδο 5Χ5, την τοποθέτηση νέου συνθετικού τάπητα και την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού. 

Αντιπροσωπεία της διοίκησης, υπό τον πρόεδρο Μανώλη Παπαδημήτρη, θα επισκεφθεί εντός της επόμενης εβδομάδας τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, καθώς και τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Νικολή, ώστε να δρομολογηθεί η υλοποίηση του έργου, στο πλαίσιο της δέσμευσης που ανέλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Οι «ροπαλοφόροι» υποδέχθηκαν τις τελευταίες εξελίξεις με χαρά αλλά και ανακούφιση, καθώς φέτος θα κατεβάσουν, μετά από πολλά χρόνια, εφηβική ομάδα (Κ-16, το όνομα του υπεύθυνου προπονητή θα ανακοινωθεί σήμερα), καθώς και γυναικεία, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.