Τροχαίο ατύχημα με δύο σοβαρά τραυματισμένους στην Κάλυμνο

Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 λίγο μετά τις  12.15 το πρωί, με το σοβαρό τραυματισμό 2 ατόμων που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο στην Κάλυμνο από διερχόμενο ΕΚΑβίτη αφού δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr  το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Γηπέδου Καλύμνου στην Ανάληψη ,πλησίον του περιπτέρου, όταν μηχανή που επέβαιναν ένας 37χρονος οδηγός και ένας 39χρονος συνεπιβάτης προσέκρουσαν σε προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Διερχόμενος από το σημείο του συμβάντος υπάλληλος του ΕΚΑΒ Καλύμνου, οδηγός Νοσοκομειακού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, μόλις είδε τους 2 τραυματίες χωρίς δεύτερη σκέψη και γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο ,μετέβη ο ίδιος πήρε το νοσοκομειακό και σε δύο δρομολόγια τους διακόμισε στο Νοσοκομείο.

Αμέσως τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λόγω σοβαρότητας των τραυματισμών αφού διασωληνώθηκαν κρίθηκε  απαραίτητο να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο εκτός Καλύμνου . Η διακομιδή πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο μετά τις 6.00 το πρωι.

Να σημειώσουμε ότι επειδή δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια ενημερώθηκε ο προαναφερόμενος οδηγός που βρισκόταν σε άδεια στις 3.30  το πρωί και μετέβη και πάλι στο Νοσοκομείο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο αεροδρόμιο.

Πηγή: kalymnos-news.gr