Πρώτη «παρουσίαση» του Ροδιακού

Παιχνίδι συμπερασμάτων, περισσότερο για τον Ροδιακό και τον προπονητή του, Παναγιώτη Μπεκιάρη, ήταν αυτό με την Κατταβιά προχθές στο Κορακόνερο.

Η ομάδα από τη Νότια Ρόδο ωστόσο κέρδισε 3-0 με γκολ του Παραστατίδη και του Καλημέρη στο 20’ και το 25’ αντιστοίχως όπως επίσης του Νασόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60’, ενώ όλοι οι παίκτες βρήκαν στόχο μετά από ωραία σουτ.

Να σημειωθεί πως ο νεανικός φέτος Ροδιακός ξεκίνησε εδώ και πέντε μέρες μόλις την προετοιμασία του και ο Παναγιώτης Μπεκιάρης παρέταξε μια ενδεκάδα ανά ημίχρονο, στο πλαίσιο της δοκιμής όσο γίνεται περισσοτέρων παικτών που μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αγώνων πια κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και είναι παράλληλα εξελίξιμοι.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησαν οι δύο προπονητές:
Κατταβιά: Θαρρενάκης, Αυγέρης, Δραμής, Κιλασίν Κ., Αντωνιάδης, Κούτσι, Καψαλάκης, Λόης, Καλημέρης, Παραστατίδης, Πετρίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Παπαβεργής, Φιλιππάκος, Λατσεδιανός, Νταής, Κουμπιάδης, Νασόπουλος και Κιλασίν Ε.

Ροδιακός: Ντέτσικας, Καβουνίδης, Χότζα, Μαυρουδής, Κουλουριώτης, Χριστόφ, Τσακίρης, Τσώκος, Νικολού, Τυπάλδος, Καραμούζης.

Αγωνίστηκαν και οι Μανιάς, Κούτρης, Γιουσουφάνης, Ανδριόπουλος, Μανδαλιός, Βισβίκης, Αθανασόπουλος, Κοντοζαμάνης, Στεργιάδης, Μεγαλούδης και Πετράς.