«Σκληρό καρύδι»  και φέτος ο Διαγόρας Βατίου

Την αγωνιστική φιλοσοφία με την οποία πορεύεται τα τελευταία χρόνια επιβεβαίωσε ο Διαγόρας Βατίου στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με τον Διγενή, στέλνοντας το μήνυμα πως και τη νέα σεζόν θα είναι «σκληρό καρύδι» για τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.

Με σφιχτή άμυνα και παίζοντας άψογα το σύστημα των αντεπιθέσεων, οι «κυανέρυθροι» της Νότιας Ρόδου κέρδισαν το ματς με 1-0, χάρη στο γκολ του Λευτέρη Πλαγγέντη, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Γιάννη Καμπούρη.

Ο τεχνικός του Διαγόρα προφανώς και δεν εφησυχάζει, εκτιμά πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ δεν έχει σταματήσει να αναζητά, στη μεταγραφική αγορά, έναν με δύο έμπειρους αμυντικούς, ώστε να διευρύνει την γκάμα των επιλογών του σε μία γραμμή, η οποία θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο και της φετινής προσπάθειας.

Η σημερινή είναι για τους Βατενούς μέρα ξεκούρασης, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι από αύριο, ενώ η νέα εβδομάδα θα κλείσει το Σάββατο με το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας, στο πλαίσιο του οποίου ο Διαγόρας θα αναμετρηθεί με τον ΑΕΡΑ.