Κατέληξε στο Νοσοκομείο Ρόδου ο 37χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Κάλυμνο

Κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου διακομίστηκε ο 37χρονος οδηγός που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Κάλυμνο, σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ο 37χρονος οδηγώντας μοτοποδήλατο (παπάκι) με συνοδηγό 39χρονο συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα ΙΧΕ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Γηπέδου Καλύμνου στην Ανάληψη, πλησίον του περιπτέρου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στις 12.20.

Τόσο το όχημα όσο και το μοτοποδήλατο είχαν κατεύθυνση από Χωριό προς Πόθια.

Διερχόμενος από το σημείο του συμβάντος υπάλληλος του ΕΚΑΒ Καλύμνου, οδηγός Νοσοκομειακού ,που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, μόλις είδε τους 2 τραυματίες χωρίς δεύτερη σκέψη και γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο ,μετέβη ο ίδιος πήρε το νοσοκομειακό και σε δύο δρομολόγια τους διακόμισε στο Νοσοκομείο.

Αμέσως τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λόγω σοβαρότητας των τραυματισμών αφού διασωληνώθηκαν κρίθηκε  απαραίτητο να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο εκτός Καλύμνου . Η διακομιδή πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο μετά τις 6.00 το πρωί για το Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου.

Να σημειώσουμε ότι επειδή δεν υπήρχε νυκτερινή βάρδια ενημερώθηκε ο προαναφερόμενος οδηγός που βρισκόταν σε άδεια στις 3.30  το πρωί και μετέβη ξανά στο Νοσοκομείο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο αεροδρόμιο.

Πηγή: kalymnos-news.gr