Μετάλλια από τους «μικρούς» στο Όμνιουμ

Γι’ άλλη μια φορά το μέλλον της ροδίτικης ποδηλασίας έδειξε πως μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια σε σημαντικούς αγώνες.

 Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ αποτελεί ουσιαστικά ένα συνδυασμό από τέσσερα αγωνίσματα στα οποία οι συμμετέχοντες προσπαθούν να πάρουν όσο περισσότερους πόντους γίνεται για να έχουν μια θέση ψηλά στην τελική κατάταξη.

Αυτή η διοργάνωση έγινε το περασμένο Σάββατο στην πίστα του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου και οι αθλητές-αθλήτριες των σωματείων μας σε Παίδες-Κορασίδες, Έφηβους-Νεανίδες είχαν μετάλλια αλλά και θέσεις πολύ καλές στην τελική κατάταξη.
 

Ο Βασίλης Ζαννάκης του Ανταίου πήρε το χάλκινο  μετάλλιο στους Έφηβους
Ο Βασίλης Ζαννάκης του Ανταίου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Έφηβους


Στους Παίδες ο Νίκος Δράκος του Ροδήλιου πήρε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, ο Ανδρέας Μαλανδράκης από το Διαγόρα ήταν 4ος και ο Σταμάτης Σαββάκης, επίσης αθλητής του Ροδήλιου, 10ος. Μετάλλιο είχε και ο Βασίλης Ζαννάκης του Ανταίου στους Έφηβους, αφού πήρε την 3η θέση με το χάλκινο.

Στις Κορασίδες, η Παναγιώτα Μπέντα του Διαγόρα ήταν «χάλκινη» μετά την 3η θέση της στο αγώνισμα, όπως και η Φωτεινή Νικήτα, που εκπροσώπησε τον Έλαφο στις Νεανίδες. Στην ίδια κατηγορία, η Έλενα Σπανού από τον Ροδήλιο πήρε την 4η θέση.
 

«Χάλκινη» ήταν η Φωτεινή Νικήτα στις Νεανίδες  με τα χρώματα του Έλαφου
«Χάλκινη» ήταν η Φωτεινή Νικήτα στις Νεανίδες με τα χρώματα του Έλαφου