Ο Νίκος Μάγος στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Με ανακοίνωσή του χθες ο ΡΟΑ, γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας με το Νίκο Μάγο που εντάσσεται στην προπονητική του ομάδα.

Χάρη στην κίνηση αυτή ο σύλλογος τένις από το νησί μας ισχυροποιείται, στην προσπάθειά του ν’ αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών αλλά και να συνεχίσει να έχει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους πανελληνίως.

Η ανακοίνωση:
«Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή κύριο Νίκο Μάγο .

Η προπονητική ομάδα του ΡΟΑ ενισχύεται με την προσθήκη αυτή καθώς ο Νίκος Μάγος έχει ασχοληθεί με την προπονητική, την εκγύμναση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε αγωνιστικό επίπεδο στο τένις.

Αθλητής ο ίδιος μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου και 4ος Βαλκανιονίκης Εφήβων στα 110 μετ' εμποδίων στην Άγκυρα το 1992 γνωρίζει πολύ καλά την ψυχολογία του αθλητή αλλά και τις θυσίες που απαιτεί ο πρωταθλητισμός.

Αφιέρωσε την επιστημονική και επαγγελματική του καριέρα στην Αντισφαίριση (ΤΕΦΑΑ Αθηνών 1996).

Εργάστηκε στο Μαρούσι tennis club με συνεργάτη τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Dirzu Andrei.

Παράλληλα για ένα χρόνο ανέλαβε την εκγύμναση του πρωταθλητή Πάρη Γεμουχίδη (7th European junior player- Αθηνα 2003).

Με την επιστροφή του στη Ρόδο το 2005 έως και σήμερα προπονεί αθλητές στο ωραίο αλλά και δύσκολο ατομικό άθλημα του τένις.

Υπήρξε προπονητής για τέσσερα χρόνια της Ρόδιας πρωταθλήτριας Παπαοικονόμου Κωνσταντίνας, 1η στα Masters U14 το 2009 και  No 67 στο Tennis Europe.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης αναγνωρίζοντας το πάθος του προπονητή για το άθλημα, τον επαγγελματισμό , το ήθος και την αγάπη του για τα παιδιά ενέταξε τον κύριο Μάγο στην προπονητική του ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία .

Ο τεχνικός διευθυντής του ομίλου και προπονητής της εθνικής ομάδας ανδρών, κύριος Φώτης Βαζαίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία και δήλωσε την αισιοδοξία του για την πορεία των ακαδημιών του ΡΟΑ και τις επιδόσεις των αθλητών.»