Ροδίων Άθλησις: Ξεκίνημα με μεγάλες ελπίδες!

Μπήκαν από χθες στα «βάσανα» οι παίκτες του «Ροδίων Αθλησις». 

Στόχος και σκοπός να δημιουργήσουν με τον προπονητή τους, μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Volleyleague,  καθώς αυτή είναι η επιδίωξη τουλάχιστον για την φετινή περίοδο.

Αυτός είναι ο λόγος που ήρθε στον πάγκο της ομάδας ένας προπονητής ανώτερου επιπέδου όπως είναι ο Σπύρος Γκολίτσης, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον χώρο του βόλεϊ, ανεξάρτητα από Κατηγορία κι ήρθε στη Ρόδο γιατί του αρέσουν τα δύσκολα αλλά και οι επιτυχίες.

Φυσικά στο όραμα αυτό, συντείνει και η μεταγραφική κίνηση που έφερε στη Ρόδο σπουδαίους παίκτες του χώρου, όπως είναι οι Χάρης Σακόγλου, Ναπολέων Οικονόμου, Ηλίας Θεοδόσης, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, που μαζί μ εκείνους που ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα, συνθέτουν το πάζλ ενός ρόστερ ομολογουμένως  ικανού για μεγάλα πράγματα σε αυτή την Κατηγορία.

Ο κόουτς ακόμα και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις, δεν σταματάει να ζητάει δουλειά απ όλους,  προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι στο τέλος αυτό που θέλουν οι πάντες.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το ρόστερ αλλά και οι αριθμοί φανέλας των παικτών μαζί με την προηγούμενη ομάδα τους  έχουν ως εξής:
ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ 1 ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ  ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΣΑΡΙΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ  15 ΑΚΡΑΙΟΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ
ΜΟΣΧΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  7 ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ  ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 4 ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΣΑΚΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ  8  ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ   ΠΑΟΚ
ΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 10 ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 11 ΛΙΜΠΕΡΟ   ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

ΠΟΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ    17 ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΗΛΙΑΣ 2 ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ  ΤΑΣΟΣ 13 ΑΚΡΑΙΟΣ  ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ   5  ΛΙΜΠΕΡΟ  ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 14 ΛΙΜΠΕΡΟ  ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ 9 ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ
ΓΚΟΛΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΓΚΙΖΕΤΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θα πρέπει να τονισθεί, πως τα σχέδια του «Ροδίων» απαιτούν την παρουσία του κόσμου και των φίλων του βόλεϊ στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

Είναι αδιανόητο το «Ροδίων» να παλεύει για άνοδο στην μεγαλύτερη Κατηγορία, να δίνει αγώνα ντέρμπι και στο γήπεδο να υπάρχουν ελάχιστοι φίλαθλοι.

Η παρουσία του κόσμου στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη.