Σοκ με Θάνο στον Κλεάνθη

Σοκαριστικά ήταν τα νέα που επιφύλαξε στους ανθρώπους του Κλεάνθη η διάγνωση του τραυματισμού του Κώστα Θάνου, έτσι όπως τον κατέδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Παρότι ο νεαρός επιθετικός αισθανόταν τις τελευταίες μέρες καλύτερα και οι Παραδεισιώτες είχαν πειστεί πως το πρόβλημά του στο γόνατο δεν ήταν σοβαρό, η εξέταση έδειξε ολική ρήξη χιαστών, η οποία θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο και του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη διάρκεια της νέας σεζόν.

Η άσχημη είδηση στεναχώρησε αφάνταστα τον προπονητή Ανδρέα Σταύρου, αφ’ ενός επειδή μέσα από την παρουσία του στις προπονήσεις, όπως και στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, ο Θάνος έδειξε πως θα εξελισσόταν σ’ ένα πολύτιμο «εργαλείο» για την ομάδα του, αφ’ ετέρου δε επειδή η απώλεια έρχεται να κάνει λιγότερες τις ούτως ή άλλως περιορισμένες επιλογές του στην επιθετική γραμμή.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως εκτός δράσης βρίσκεται λόγω θλάσης, εδώ και περίπου έναν μήνα, ο Μανώλης Ευγενικός, ο οποίος αναμενόταν να μπει χθες στις προπονήσεις, ξεκινώντας αγώνα με τον χρόνο προκειμένου να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Χαμηλά το κεφάλι
Καλή ήταν η νίκη επί της Ρόδου το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο, τόνωσε την αυτοπεποίθηση του Κλεάνθη, όμως μέχρι εκεί.

Ο Ανδρέας Σταύρου έσπευσε να υπενθυμίσει από την πρώτη στιγμή στους ποδοσφαιριστές του πως επρόκειτο απλά για ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, το οποίο «βγήκε» ως προς το αποτέλεσμα, με καλά στοιχεία αμυντικής συμπεριφοράς και αρκετά ακόμα, αλλά και με αδυναμίες οι οποίες θα πρέπει να δουλευτούν στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Άλλο ένα τέτοιο θα δώσει ο Κλεάνθης αύριο Τετάρτη με την Κατταβιά στο Παραδείσι, ενώ το Σάββατο θα ολοκληρώσει τον κύκλο των φιλικών του, κόντρα στην Κύπρο.