Κολοσσός: Η έμπρακτη στήριξη και η σημασία της

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels δεν παραλείπει ποτέ να ευχαριστεί δημόσια και με τον αρμόζοντα τρόπο τους υποστηρικτές της, τους χορηγούς και συνεργάτες της.

Το κομμάτι της οργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, που αφορά στο καίριο θέμα της διαμονής των αθλητών, αποτέλεσε και φέτος σημαντικό μέρος του σχεδιασμού της ΚΑΕ και με αφορμή την άριστη φιλοξενία των «θαλασσί» σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της Ιαλυσού απεστάλη το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ευχαριστεί θερμά τον όμιλο Electra Hotels and Resorts και τη διοίκηση του ξενοδοχείου για τη συνεχή χορηγική υποστήριξή τους.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γενικό Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Λάμαρη, και σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου Electra Palace Rhodes για τη ζεστή τους φιλοξενία και τις άψογες υπηρεσίες που προσέφεραν στους αθλητές και προπονητές της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η στήριξή τους γι’ ακόμα μία χρονιά ήταν πολύ σημαντική για το ξεκίνημα της ομάδας μας, δίνοντάς μας τη δύναμη να συνεχίσουμε και φέτος τον αγώνα μας προς την κορυφή».