Τα «φτερά» του άνοιξε ο Μανώλης Κατσουρός

Άλλο ένα Ροδιτόπουλο αποχαιρέτησε το τοπικό ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου, προκειμένου να ενταχθεί στις αναπτυξιακές ομάδες σημαντικής ΠΑΕ και να διανύσει, μέχρι τέλους, τον γεμάτο ευκαιρίες, προκλήσεις, ασφαλώς δε και σκληρή δουλειά, δρόμο που οδηγεί προς την καταξίωσή του ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

 Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα Μασσάρων έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για την εξέλιξη ενός παιδιού που προέρχεται από τα σπλάχνα του, του Μανώλη Κατσουρού, ο οποίος είναι εδώ και λίγες μέρες μέλος της ομάδας Κ-15 του Ατρόμητου Αθηνών.

Ο γεννημένος το 2004 ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν για μήνες στο «μικροσκόπιο» των ανθρώπων του συλλόγου της Αθήνας, δεν διέψευσε τις προσδοκίες τους προοδεύοντας διαρκώς και ανταποκρινόμενος στα αυστηρά πρότυπά τους, πέρασε τις εργομετρικές, καθώς και τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε, επισημοποιώντας το μεγάλο «άλμα».

Ο Μανώλης Κατσουρός, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα και συμμετέχει στην προετοιμασία, όπως και στα φιλικά της Κ-15 του Ατρόμητου, θα εγκατασταθεί τον Οκτώβριο στους ξενώνες των ακαδημιών του Ατρόμητου, που έχει ήδη φροντίσει τόσο για την άνετη διαμονή του, όσο και για την εκπαίδευσή του.

Με την ευκαιρία, ο νεαρός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον Αστέρα Μασσάρων, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες, όπως και τους προπονητές του Γιώργο Δημητριάδη και Σάββα Σταυρίδη.