Η Ρόδος ανάμεσα στους πιο περιζήτητους προορισμούς της TUI

 Kρήτη (Ηράκλειο), η Ρόδος και η Κως είναι ανάμεσα στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς της TUI στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2018.

H Κρήτη βρίσκεται στην τρίτη θέση, η Ρόδος στην 6η και η Κως στην 7η. Δημοφιλέστερος προορισμός είναι η Μαγιόρκα, τάση η οποία σύμφωνα με τον μεγάλο τουρ οπερέιτορ, ενισχύθηκε από την αύξηση των αεροπορικών θέσεων που προσέφερε φέτος σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Αττάλεια με διψήφιο ποσοστό αύξησης, καθώς οι τιμές είναι χαμηλές και προσφέρει καλές υπηρεσίες με μεγάλη επιλογή all in.

Οι 3 πρώτοι προορισμοί, σύμφωνα με την TUI, θεωρούνται στόχοι για μεγάλο όγκο τουριστών, όπου εκτελούνται πτήσεις με υψηλές συχνότητες και υπάρχει επαρκής διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία.

Η κατάταξη με τους δημοφιλέστερους προορισμούς last minute γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι:
Μαγιόρκα
Αττάλεια
Κρήτη (Ηράκλειο)
Φουερτεβεντούρα
Γκραν Κανάρια
Ρόδος
Κως
Αίγυπτος (Χουργκάντα)
Γερμανική ακτή της Βαλτικής
Ισπανική ενδοχώρα.

Η TUI διευρύνει τη θερινή σεζόν για κρατήσεις τελευταίας στιγμής μειώνοντας τις τιμές σε πολλούς προορισμούς της Μεσογείου αλλά και μακρινούς. Οι Γερμανοί μπορούν να εντοπίζουν προσφορές σε πάνω από 200 ξενοδοχεία από σήμερα έως και τις 4 Οκτωβρίου.

(Πηγή: TornosNews